Hogyan válasszunk tetoválást ???

Mindenki, aki enged az ősi vonzerőnek, és tetováltatni indul, más és más indíttatásból teszi.

Vannak, akik egyszerűen divatból készíttetnek tetoválást. Ők gyakran olyan mintát választanak, amit másokon is láttak már többször. Ez adja az inspirációt, hogy nekik is ilyen kell. Ebben az lehet a csapda, hogy a választott téma nem mindig passzol az ő egyéniségükhöz, illetve fenn áll a veszélye, hogy a túl sokat nyaggatott témák először túl divatossá, később már egyenesen cikivé vállnak.

Sokan vannak, akik komolyabb elgondolások alapján szeretnének kifejezni valamit, megmutatni a külvilágnak. Ebben az esetben gyakran valamilyen jelentéssel bíró ábrát, rajzot készíttetnek. Lehetnek ezek a rajzolatok egészen egyszerű írások és komoly művészeti értékkel bíró alkotások is.

Vannak még olyanok is, akik egyszerűen csak dekoratívabbak szeretnének lenni ez által. Itt főleg a csajokra gondolok, akik nem szeretnének nagy tömör képeket magukon tudni, és nem akarnak semmi különlegeset kifejezni, de tetszik nekik a tetoválás. Ők inkább a nőiességüket gondolják kiemelni valamilyen esztétikus mintával.

Akadnak szép számmal még olyanok is, akik megemlékezni szeretnének valakiről vagy valamiről. Örök emlékül szolgáló tetoválást készíttetni nemcsak élő vagy elhunyt családtagokról lehet, hanem egy számunkra fontos pillanatok, eseménynek vagy érzések miatt is.

Sőt olyanokat is ismerünk, akiknek egyszerűen csak tetszik ez a művészeti forma. Beleszeretnek egy képbe, egy rajzba és kész, kell nekik.

Fontos tehát meghatározni, hogy milyen témát is válasszunk, illetve, hogy hová kerüljön fel ránk. Vannak kifejezetten helyhez, testrészhez illő témák és vannak kevésbé kötöttek.

Nem minden áll jól mindenhol. Néha nem árt, ha az esztétikai élményre is hagyatkozunk a tetoválás helyének meghatározásakor.

A stílus szintén nem elhanyagolható kérdés. Fontos szempont, hogy kinek hogy áll az, amit magán hord. Ez sokszor a tetoválás stílusától függ.

Gyakoriak az olyan témák, amik csak meghatározott stílusban érvényesülnek, és vannak olyanok, amiknél szabadabban választható, a viselőjének a stílusához, ízléséhez lehet, kell igazítani.

Ezeket a szempontokat átgondolva, talán már nem is olyan nehéz a választás, és nem kell feleslegesen aggódnod, hogy egy nem megfelelően megválasztott tetoválás később milyen problémákkal szembesíthet.

Kapcsolat

Mad Joe Tattoo Balatonföldvár Halastó u. Tel.: +36 30 916 45 13 madjoetattoo@hotmail.com
sebioldal

Tetoválás
Tetoválás

.

Here is the Music Player. You need to installl flash player to show this cool thing!